Jouw reisbureau in Schoten

Scot Reizen-Schotens Reisbureau bestaat inmiddels 43 jaar en hoort daarmee tot de oudste reisbureaus van het land en het ligt in onze bedoeling nog heel wat jaren mee te gaan!

In 1974 startte Schotenaar Jan De Veuster (Bachelor in Toerisme- afgestudeerd in 1968), na elders de nodige ervaring opgedaan te hebben, zijn eigen reisbureau in Schoten: Scot Reizen – Schotens Reisbureau. We begonnen in de Paalstraat. De gestage groei noodzaakte al gauw goed en bekwaam personeel: Marc van Gils was zo de eerste medewerker en met succes! In december 1989 verhuisden we naar T. Van Cauwenberghslei 83 en trokken in een pand dat aangekocht werd en helemaal verbouwd volgens de noodwendigheden van een reisbureau. Dit werd ook een voltreffer. Zoon Maarten De Veuster – geboren in 1973 – kwam na zijn studies en stageperiode bij Kredietbank eveneens bij het team. Hij nam dan ook de zaak over toen Jan geleidelijk aan de pensioengerechtigde leeftijd bereikte. Erna kwam Vanity Van Nynatten en nadien Elke Bogaerts aan boord. Iedereen bij Scot Reizen heeft inmiddels vele jaren ervaring en probeert met overtuiging de klanten zo goed mogelijk te verzorgen. 

De sterke punten van Scot Reizen

 zijn o.a. de gedegen kennis van de diverse vakantiegebieden wereldwijd - zo zijn we sterk in reizen naar de U.S.A. en Zuid-Afrika en weten we veel van cruises. Onze groepsreizen – ook begeleid door Jan De Veuster en echtgenote Christiane – zijn een begrip in de wijde omgeving.

Als IATA-agent leveren wij alle mogelijke vliegtuigtickets aan firma’s, ministeries, universiteiten en particulieren.

Uiteraard zijn wij agent van alle goede Belgische touroperators zoals Tui, Vip Selection, Thomas Cook, Pegase en vele anderen, maar ook van Anders dan Anders, VTB, Eigenwijze Reizen, Caractère, Imagine  e.a.. Met Corendon bieden wij de goedkoopste reizen op de markt aan. Minder geweten is dat men ook voor TuiNL bij ons terecht kan, zodat wij onze klanten kunnen helpen voor de periodes waarop reizen in Nederland goedkoper zijn. Met veel plezier maken we ook reizen op maat, volledig gericht op uw wensen en voorkeuren

Ons team: Marc Van Gils

Ons team: Marc Van Gils

Marc van Gils
zaakvoerder Scot Reizen
Na 40 jaar is Marc een vaste waarde en vertrouwd gezicht bij Scot.
Met kennis en passie  voor het vak staat hij nog paraat.
Mail: Marc@scotreizen.be
Op kantoor: maandag - vrijdag 


Maarten de Veuster

Maarten De Veuster, eigenaar,
werd inmiddels burgemeester van Schoten. Dinsdag en donderdag zijn voorbehouden voor de gemeente. De andere dagen vindt U hem op Scot Reizen, waarvoor hij zich nog altijd voor volle 100% inzet.


Mail: Maarten@scotreizen.be
Op kantoor: Maandag - Woensdag - Vrijdag - Zaterdag
Specialiteit: Reizen naar de USA/ Canada    op maat


Maarten de Veuster
Vanity Van Nynatten

Vanity Van Nynatten

Vanity Van Nynatten
Reisagente leisure

Mail: Vanity@scotreizen.be

Op kantoor: Maandag  - Zaterdag
Uitgezonderd woensdag namiddag

Mandy vandebroeck

Mandy Vandebroeck
Reisagente leisure

Mail: Mandy@scotreizen.be

Op kantoor: Dinsdag  - Zaterdag

Mandy vandebroeck

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.