Nederlandstalig begeleide groepsreizen

Beschrijving van onze groepsreizen

BULGARIJE  05 SEPTEMBER  -19 SEPTEMBER 2017

In 2008 organiseerden wij al een succesrijke groepsreis naar Bulgarije. We vlogen toen naar Burgas en logeerden in Sunny Beach. Bulgarije is een toffe, veilige bestemming. Lid van de Europese unie, maar ze gebruiken niet de euro, waarmee je toch haast overal kunt betalen. Deze keer vliegen we van Brussel naar Varna. Uiteraard zorgen we weer voor een autocar die ons van Schoten en St.-Job naar Zaventem en terug brengt. We reserveerden in

Hotel LTI Dolce Vita.Dit 4* hotel van de uitstekende Duitse LTI-keten ligt op 300 meter van het befaamde strand van Golden Sands aan de Zwarte Zee en op 20 km van Varna. In de grote tuin zijn er 2 zoetwaterzwembaden. Er is ook een overdekt zwembad. De ligzetels en parasols aan het zwembad zijn gratis. Gratis handdoekenservice. Diverse bars en restaurants w.o. een Bulgaars restaurant en aan het zwembad de snackbar/Aziatisch restaurant . Zie op http://www.dolcevita-hotel.net/en. Opgelet: je vindt op het internet ook sites van de tijd dat het Riu was en het verval begon…te negeren!

Alle moderne kamers beschikken over badkamer (met haardroger), tegelvloer, centrale airco, telefoon, satelliet-tv (flatscreen), kleine koelkast, balkon of terras. De safe is te betalen. We hebben standaardkamers met tuinzicht (type 20, en mits een kleine toeslag kamers met zeezicht (type 21).

Er is een uitgebreide all in: mooie buffetten - ’s morgens, ’s middags én ’s avonds, met showcooking in het hoofdrestaurant. Tweemaal per week themabuffet. ’s Middags lichte gerechten aan de snackbar. Een selectie van alcoholische en niet-alcoholische dranken tot 24u. Deftige kledij vereist tijdens het avondmaal. Omnisportterrein, pingpong, petanque, vogelpik, waterpolo, aquagym. Fitness, gym. Animatie overdag, livemuziek, shows (meerdere malen per week). Betalend: spacentrum met sauna, bubbelbad, stoombad, massage en diverse behandelingen.

Golden Sands aan de Bulgaarse Riviera is gelegen in een groene omgeving. Het is met zijn fijnzandstrand van 4 km lang en 100 m breed een van de populairste badplaatsen van Bulgarije. Er is een gezellige boulevard met talrijke cafés, pubs, restaurants, disco’s en winkeltjes. Tegen een vriendenprijsje brengt het minitreintje u naar alle plaatsen in Golden Sands.

PRIJS : € 1097 per persoon in een tweepersoonskamer met tuinzicht.

Inbegrepen : all in, basisannuleringsverzekering die dekt tot 625 euro, vervoer Schoten / Zaventem / Schoten.

Mogelijke toeslagen: Kamer met zeezicht 65€/persoon.

Niet inbegrepen : wij raden met aandrang de Omniumplus verzekering aan, die bijkomend 625 euro annuleringskosten dekt en tevens een goede bijstandsverzekering is ( € 27).

Eventuele taksverhogingen en fuelaanpassingen.

De 3e persoon op de kamers krijgt een korting van 35 euro. Eénpersoonskamer op aanvraag.

Later: we stellen u nog enkele interessante uitstappen voor, speciaal voor onze groep.

Belangrijk: in deze prijs is de flightbonus inbegrepen. Deze vervalt op 28/02/2017.

Algemene voorwaarden : Jetair zomer 2017, Scot Reizen en geschillencommissie Reizen v.z.w.


GROESCRUISE NAAR DE OOSTZEE  -   19 JUNI tot 1 JULI 2018.

Een fantastische groepscruise naar de Oostzee – niet minder dan 13 dagen/12 nachten – van Amsterdam en ook terug naar Amsterdam.

met MS Celebrity Eclipse, een droom van een schip

Een 13-daagse reis, van 19 juni tot 1 juli 2018.

Begeleid door Jan en Christiane De Veuster-Luyten

Bij het begin van de zomer van 2018 trekken we naar de Oostzee. De dagen zijn op z’n langst en van lang geleden op school weten we dat in de examenperiode de zon altijd schijnt. Uiteraard kozen we weer voor Celebrity Cruises. Daarmee weten we dat we een perfecte cruise tegemoet gaan. Hun schip is de Celebrity Eclipse uit de bekende Solstice klasse.

We leggen aan in Warnemunde (Berlijn), Helsinki, Sint Petersburg (2 dagen), Tallinn, Stockholm en Kopenhagen!!

Uiteraard voorzien we ook een autocar die ons van onze diverse opstapplaatsen naar Amsterdam brengt en ons later weer terug haalt.

Inbegrepen in de prijs per persoon is niet alleen het volpension aan boord, maar ook het classic drankenpakket, wat neerkomt op een quasi all-inclusive arrangement! Om de prijs enigszins binnen de perken te houden reserveerden we buitenhutten. De balkonhutten zijn duurder, maar voor de liefhebbers hebben we ook een beperkt aantal van die hutten in voorraad. Later stellen we u weer enkele uitstappen voor. Op de zeedagen richten we uiteraard ons “Kaartkampioenschap van de Oostzee” in (= kingen), waar iedereen mee kan doen.

Het programma:

Dinsdag 19 juni 2018: we hebben rond 10u30 een autocar die ons van onze opstapplaatsen in Schoten en St.-Job naar de cruise terminal in Amsterdam brengt om er tijdig in te schepen. Het schip vertrekt om 17.00u. 20 juni: op zee 21 juni 2018: we leggen aan in Warnemunde van 09.00 tot 23u00. Tussen haakjes schrijft de rederij er “Berlijn” bij. 22 juni: op zee

23 juni: Helsinki (Finland): van 10u00 tot 18u00. 24 juni: aankomst in St.-Petersburtg om 07u00 25 juni: vertrek uit St.-Petersburg om 18u00 26 juni: Tallinn, Estland: van 07u00 tot 16u00 27 juni: Stockholm, Zweden: van 08u00 tot 16u00 28 juni 2018: op zee 29 juni: Kopenhagen, Denemarken: van 10u00 tot 18u00 30 juni: op zee 01 juli 2018: Amsterdam – aankomst om 06u00. Hier staat ons een autocar op te wachten die ons terug naar huis brengt.

De prijs per persoon met aan boord een tweepersoons buitenkajuit, categorie 08, all-in, bedraagt 2840 €. Niet inbegrepen: de fooien = 150 €/persoon. Deze worden bij Scot Reizen betaald. Uiteraard raden wij u een goede annuleringsverzekering aan (4,5% van de reissom) of zelfs een all-in reisverzekering (6% van de reissom).Voor deze reis is een geldig paspoort (reispas) nodig.

We hebben ook enkele balkonhutten in voorraad (cat 2B/1C). De toeslag hiervoor bedraagt 590 euro per persoon.

De Algemene Voorwaarden van Celebrity Cruises en Scot Reizen zijn hierop van toepassing. Een voorschot van 30% wordt betaald bij boeking en het saldo 6 weken voor afreis (tegen 08/05/2018). In de prijs zijn alle taksen en fueltoeslagen inbegrepen zoals gekend op 08/03/2017.


Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.