Citytripcruise Venetië

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Citytripcruise Venetië

Tijdens deze cruise ontdek je de lagune van Venetië en haar mooiste plaatsen. Bezoek het Dogenpaleis en het San Marco-plein. Laat je rondvoeren in een typische gondola en doorkruis de wirwar aan kanalen. Wandel rond op de eilandjes Murano en Burano met hun kleurrijke huizen en geniet van een heerlijke Italiaanse espresso op één van de vele terrasjes. Daarnaast zijn ook bezoeken mogelijk aan de historische steden Padua, Verona en Ferrara. Vluchten en transfers zitten inbegrepen, net zoals het vol pension, dranken en de twee uitstappen naar Verona en Ferrara. Reis je alleen? Voor deze cruise is er geen single supplement!

Jouw reisschema

Dag 1 tot 2

8 augustus - Venetië

Vlucht Brussel - Venetië en transfer naar het schip. Inscheping in de vooravond gevolgd door de voorstelling van de bemanning met een welkomstcocktail. Avondmaal aan boord en vrije avond waarin je de vele bezienswaardigheden, kanalen en charmante bruggen van Venetië kunt verkennen.

Dag 2 tot 3

9 augustus - Chioggia · Padua · Taglio di Po

’s Morgens varen we naar Chioggia, de toegangspoort tot de Adriatische zee. ’s Namiddags is er een facultatief geleid bezoek aan Padua. Voor de personen die de excursie niet mee doen is er een transfer naar de badplaats Sottomarina. Vrije tijd. Ondertussen vaart het schip zonder passagiers verder naar Taglio di Po, aan de monding van de Po rivier. ’s Avonds keer je terug aan boord en is er een geanimeerde avond voorzien!

Dag 3 tot 4

10 augustus - Ferrara · Verona · Taglio di Po

Bezoek aan Ferrara (inbegrepen in de prijs). Deze stad, die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, herbergt het hof van de Este. In de namiddag vertrek je per autocar naar Verona, de prachtige Italiaanse stad van het meest beroemde koppel ter wereld: Romeo en Julia. Ook dit bezoek is inbegrepen. Terugkeer aan boord in Polesella en afvaart naar Taglio di Po.

Dag 4 tot 5

11 augustus - Adria · Chioggia · Venetië

’s Ochtends vertrekken we per autocar om vrij de prachtige stad Adria te bezoeken. Deze charmante stad gaf haar naam aan de Adriatische Zee. Daarna ga je verder naar Chioggia, een vissersstad die bekendstaat als het mini-Venetië. In de namiddag varen we terug naar Venetië. Er is een mogelijkheid tot een geleid bezoek aan het Dogenpaleis en het beroemde San Marco-plein gevolgd door een vrije avond om Venetië verder te ontdekken.

Dag 5 tot 6

12 augustus - Venetië · Murano · Burano

Vrije voormiddag in Venetië of mogelijkheid tot een facultatief boottochtje per gondel (te reserveren en betalen aan boord). Tijdens het middagmaal varen we in de lagune van Venetië, een magnifiek landschap vol met kleuren om uiteindelijk in het noorden het eiland Mazzorbo te bereiken. In de namiddag is er een facultatieve uitstap naar de eilanden van de Lagune. Murano, beroemd om zijn ambachtelijk glaswerk en Burano, een visserseiland maar tevens een oord voor kantwerk. Daarna varen we terug naar Venetië. ’s Avonds organiseert men aan boord de gala-avond, met een speciaal galamenu!

Dag 6 tot 7

13 augustus - Venetië

Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9u en terugkeer naar België.

SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vaste prijs

1045

p.p. inclusief vlucht en vol pension
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Vluchten Brussel - Venetië en terug
 • Transfers luchthaven - haven - luchthaven
 • Accommodatie in het door u gekozen type hut
 • Vol pension met dranken inbegrepen bij de maaltijden en aan de bar
 • Daguitstap naar Ferrara en Verona
 • Gratis Wifi aan boord
 • Show van de bemanning en animatie aan boord
 • Bijstands- en repatriëringsverzekering
 • Haventaksen
 • Facultatieve excursies
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.