Zomeravontuur in Ierland

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Op deze avontuurlijke vakantie ontdek je het Connemara National Park in het ruige Ierland. Je verblijft in een uniek hotel in de Connemara waar je tot rust kan komen en kan genieten van de heerlijke Spa. Het activiteitencentrum van Delphi Resort organiseert dagelijks activiteiten voor wie niet genoeg krijgt van de natuur, de plaatsen Clifden en Westport liggen in de buurt, en een bezoek aan Kylemore Abbey mag je zeker niet overslaan. Tijdens je reis onderneem je 3 avontuurlijke excursies: een kanotocht , een wandeling door het National Park Connemara en een mountainbiketocht.

 

Het hotel

Tijdens deze Summer Adventure verblijf je in hotel Delphi Resort, een Spahotel waar je kan genieten van een stoombad, sauna, speciale douches, een ontspanningsruimte en een hydrotherapiezwembad met 12 stralen en uitzicht op de bergen. Bij 2 personen verblijf je in een standaardkamer en bij 4 personen in een familiekamer voorzien van telefoon, tv, gratis wifi, iPhone dockingstation, koffie- en theezetfaciliteiten, room service, föhn. Badkamer met bad en/of douche en toilet.
 

Jouw reisschema

Dag 1

Aankomst in Delphi Adventure Resort

Je arriveert in je hotel, Delphi Lodge, dat uniek gelegen is in het Connemara National Park. Hier rust je uit na de heenreis en geniet je van het welkomstdiner het restaurant van het hotel.
 

Dag 2

Kanotocht

Vandaag maak je een kanotocht door het Killary fjord. Je peddelt tussen de Maumturk en Mweelrea bergen. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op de Twelve Bens. Dat belooft een adembenemend uitzicht en wie weet kom je onderweg nog dolfijnen tegen.
 

Dag 3

Wandeling Connemara

Tijdens deze wandeling maak je niet alleen kennis met het National Park Connemara, maar ook met je eigen kunnen en je gevoel voor richting. Alleen met een kaart en kompas, zonder smartphone of GPS, vind je een weg door het indrukwekkende natuurpark. Een leuke uitdaging!
 

Dag 4

Mountainbiketocht

Mountainbiken is voor iedereen die ooit heeft leren fietsen. Zowel beginners als gevorderde rijders gaan vandaag mee het achterland van Dephi Resort ontdekken. Op de gevarieerde bospaden zal de gids de fijne kneepjes van het sturen en remmen bijbrengen, afhankelijk van je niveau.
 

Dag 5

Vertrek uit Delphi Adventure Resort

Vandaag ga je na de check-out in het hotel weer naar huis. Wil je nog niet naar huis? Dan zijn er verschillende verlengingen mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie, wij helpen je graag verder.
 
Buro Scanbrit
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

379

per persoon, exclusief vervoer
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 4 overnachtingen
  • Ontbijt
  • Kanotocht 
  • Een wandeling in Connemara National Park
  • Mountainbike-tocht 
  • Vervoer heen/terug
  • Alle niet-vermelde diensten
  • Eventuele verlengingen
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.